TUTUP Button Close

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini Universiti Malaysia Pahang (UMP) ~ Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pensyarah Universiti Gred DS51
  2. Professor Madya Gred DS53
  3. Professor Gred Khas C (VK7)

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 9 Mac 2022
  • Lokasi : Negeri Pahang
  • Sektor : Swasta / Kerajaan
  • Kelulusan  : Rujuk Iklan
  • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Sila rujuk Maklumat Jawatan Dan Borang di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Beratus-ratus lagi Jawatan Kosong di Group Telegram Dan Whatsapp kami , Join Sekarang kami akan update  terus ke Phone anda.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.  Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan.

0 Shares