Borang Jawatan

Jawatan Kosong Terkini Tenaga Nasional Berhad (TNB), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Tenaga Nasional Berhad (TNB), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Tenaga Nasional Berhad (TNB), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di... Jawatan Kosong Terkini Tenaga Nasional Berhad (TNB), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Tenaga Nasional Berhad (TNB), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Medical Executive (Medical Claim Management)
  2. Program Protege Ready To Work TNB Fasa 8 2023/24
  • Gaji Dan Kemudahan Menarik 
  • Link Mohon Jawatan Dibawah 

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup  :   27 September 2023
  • Lokasi Kerja   :   Rujuk Jawatan
  • Sektor Kerja   :   Swasta/Kerajaan
  • Syarat Lulus   :   Rujuk Jawatan
  • Status Kerja    :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Sertai Media Sosial Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares