Borang Jawatan

Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)
Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong... Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)

Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Tadbir N41
 2. Pembantu Awam H11
 3. Pembantu Operasi N11
 4. Pegawai Pertanian G41
 5. Setiausaha Pejabat N19
 6. Penolong Jurutera Ja29
 7. Penolong Akauntan W29
 8. Pemandu Kenderaan H11
 9. Pembantu Kemahiran H19
 10. Pembantu Tadbir (P/O) N19
 11. Penolong Pegawai Tadbir N29
 12. Penolong Pegawai Pertanian G29
 13. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19
 • Maklumat Penuh Jawatan Dibawah ⬇

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :    04 Jun 2023
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares