Borang Jawatan

Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Aset Keretapi (RAC), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Aset Keretapi (RAC), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Aset Keretapi (RAC), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di... Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Aset Keretapi (RAC), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Aset Keretapi (RAC), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi (RAC) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Jurutera Gred J41
  2. Pembantu Tadbir Gred 19
  • Gaji Dan Kemudahan Menarik   
  • Link Penuh Jawatan Di Bawah   

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh   Tutup   :    05 Oktober 2023
  • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
  • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
  • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
  • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

80 Shares