Borang Jawatan

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di... Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Jurutera Gred J41 (Awam)
 2. Pengawas Hutan Gred G19
 3. Pembantu Hal Ehwal Gred S19
 4. Pelajar Latihan Amali/Praktikal
 5. Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S41
 6. Penolong Pegawai Tanah Gred NT29
 7. Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19
 8. Pegawai Teknologi Makanan Gred C41
 9. Penolong Pegawai Seni Bina Gred JA29
 10. Pembantu Tadbir (P/Operasi) Gred N19
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik   
 • Link Penuh Jawatan Di Bawah   

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :    30 September 2023
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Sertai Media Sosial Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares